POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Liverpool värvar anfallstalang (som är Gerrards kusin) från Man City

Att värva en av landets mest lovande anfallare från ligakonkurrenten Manchester City är en skalp i sig – och lägg därtill att Bobby Duncan är ingen mindre än Steven Gerrards kusin, ja då är det inte svårt att förstå att det finns Liverpoolfans som är uppspelta.

17-årige Duncan är född i Liverpool men började spela för Man City som 11-åring. Han representerar England på U-nivå och har gjort fem mål på 15 matcher för Englands U 17-landslag. Liverpool uppges ha betalat drygt två miljoner kronor för att lösa honom från Citys akademi.

Publicerad 2018-06-28 kl 08:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå