POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
42v

Uppgifter: Cuadrado förlänger med Juventus

Colombianen Juan Cuadrado har representerat Juventus sedan 2015, men skrev inte på ett permanent kontrakt förens i juni 2017. Och nu verkar det som att den gamla damen vill förlänga avtalet med ytterspringaren.

Football Italia, som i sin tur hänvisar till calciomercato.com, skriver att Juventus är intresserade av att förlänga det nuvarande avtalet med ytterligare två år. Detta skulle innebära att Cuadrado skulle ha kontrakt med Juventus till 2022 och samtal mellan Juventus och Cuadrados agent ska redan vara igång och kommer att fortsätta efter VM i Ryssland.

Publicerad 2018-06-28 kl 10:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå