Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid sänker Ronaldos utköpsklausul - kan lämna giganten

Sillybloggen

Real Madrids portugisiske stjärna Cristiano Ronaldo bärgade i slutet av maj sin tredje raka Champions League-titel med “Marängerna”, men satte efter matchens slut fart på spekulationer om en flytt från klubben med ett kryptiskt uttalande, där han sa att “det var mycket trevligt att vara i Real Madrid”, enligt Bein Sports. 

Enligt spanska tidningen Marca, som hänvisar till Diario Record, sänker nu Real Madrid stjärnans utköpsklausul från 1 000 miljoner euro till 120 miljoner euro för att möjliggöra en flytt för Ronaldo från klubben.

Däremot ska den nya utköpsklausulen, enligt uppgifterna, inte gälla för Barcelona och Paris Saint-Germain, som måste betala den tidigare utköpsklausulen, vid intresse för spelaren, utifrån en tidigare överenskommelse i Ronaldos kontrakt.

Enligt OK Daily, så var Arsenal, Chelsea, Manchester City och Milan intresserat av att knyta till sig Ronaldo före Champions League-finalen för den nya utköpsklausulen, men också med en årlig lön till stjärnan på 40 miljoner euro netto.

Annons

Enligt Marca ska Ronaldo överväga en flytt från klubben, då han ska vara missnöjd med att Real Madrid inte uppfyllt ett löfte om att ge honom ett mer ekonomiskt gynnsamt kontrakt. Han har just nu kontrakt med klubben över säsongen 2021.

Ronaldo gjorde under den gångna säsongen 15 mål på 13 matcher i Champions League och var i veckan med och förde Portugal till åttondelsfinal i VM i Ryssland.

Publicerad 2018-06-28 17:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto