Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt ute efter Johansson: "Inget jag kan bekräfta"

Sillybloggen

Under sommarens transferfönster har Göteborg redan tappat lagkaptenen Sebastian Eriksson till Grekland. Under onsdagen kom dessutom uppgifter om att Gustav Engvall är nära att lämna Blåvitt för belgiska Mechelen.

Men nu kan Göteborgsklubben förstärka. Enligt uppgifter till GT ska klubben ha siktet inställt på Gefles mittfältare Piotr Johansson och tidningen skriver att Blåvitt har lagt ett bud på spelaren.

Johansson har dock kontrakt med Gefle till 2020 och har gjort stor succé sedan han kom till klubben, framförallt under föregående säsong när han var en av nyckelspelarna som lyckades hålla klubben kvar trots en bedrövlig start på superettan.

När Fotbollskanalen når Blåvitts sportchef Mats Gren säger han:

– Det är ingenting jag kan bekräfta. Det är mycket spekulationer nu under silly season. Vi vet vem det är i och med att Poya haft honom, men inget mer än då.

Annons

Är det en position ni vill förstärka?
– Inte direkt utan vi får se vad som händer.

Om mittfältaren skulle skriva på för Blåvitt skulle det också innebära att han återförenas med sin tidigare tränare Poya Asbaghi, som numera leder IFK Göteborg, men som tidigare hade huvudansvaret i Gefle.

Publicerad 2018-06-29 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto