POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: "Supertalangen: Jag ska till Barca"

“Exklusivt: Lenglet: Jag ska till Barca”, skriver Sport.

Den franske mittbacken har, enligt tidningen, sagt till Sevillas ledning att han har accepterat katalanernas erbjudande – och nu förhandlar klubbarna om en övergång som sägs lands på 38 miljoner euro.

Övergången “blir klar inom de närmaste dagarna”, menar Sport – och tillägger att Barcelonas målvakt Jasper Cillessen ser ut att lämna klubben. Ett beslut rörande målvaktens framtid bestäms i nästa vecka.

Clément Lenglet, 23, kom till Sevilla i januarifönstret 2017 för 50 miljoner kronor. Succén var omedelbar. Under årets säsong spelade 23-åringen 35 ligamatcher för Sevilla och stod för tre mål och en assist.

Redan för ett par veckor sedan skrev Sport att Barcelona hade aktiverat utköpsklausulen på 35 miljoner euro.

Publicerad 2018-07-03 kl 08:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå