Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Juventus har muntlig överenskommelse med Ronaldo"

Sillybloggen

Spanska Marca skrev i förra veckan att Real Madrid sänker portugisens utköpsklausul till 120 miljoner euro för att möjliggöra en flytt för Ronaldo från klubben. Tidningen refererade till Diario Record som menade att klausulen “tidigare låg på 1 000 miljoner euro”. Den ska däremot varken vara giltig för PSG eller Barcelona.

Nu går Marca ut med uppgifter att Juventus är intresserat av Ronaldo. “Förhandlingar har inletts” och på bordet finns “ett fyraårskontrakt värt 120 miljoner euro”, skriver tidningen. Man understryker även uppgifterna att 33-åringen “har garantier från Real Madrid om en store reduktion på sin utköpsklausul”, som tidigare har rapporterats.

Kontraktet gäller till 2022 och “Juve har redan en muntlig överenskommelse” med Ronaldo.

Portugisiska A Bola uppger att “Ronaldo medger tanke på att byta Real mot Juventus – spelaren och den italienska klubben diskuterar redan kontraktslängd”.

Annons

Ronaldo lämnade Manchester United för den spanska huvudstaden sommaren 2009 – och stod under årets säsong för 44 mål på lika många matcher, alla turneringar inräknade.

Publicerad 2018-07-03 08:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto