Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

CL-hjälte kan återvända till Malmö FF

När Malmö FF kvalificerade sig för gruppspelet i Champions Leauge 2015 hade Vladimir Rodic en framträdande roll och gjorde bland annat mål på Salzburg på vägen till gruppspelet. Åter därpå hade Rodic svårt att ta en plats i Malmö FF och flyttade till turkiska Karabükspor, som han sedan lämnade för danska Randers, som han i sin tur lämnade för danska Silkeborg.

Nu rapporterar Expressen att Rodic kan vara på väg tillbaka till Malmö FF som ska ha varit i kontakt med Silkeborg, där före detta MFF-mittfältaren Peter Sörensen är manager, för att höra sig för om en möjlighet att värva tillbaka Rodic.

Publicerad 2018-07-04 kl 13:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons