POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

CL-hjälte kan återvända till Malmö FF

När Malmö FF kvalificerade sig för gruppspelet i Champions Leauge 2015 hade Vladimir Rodic en framträdande roll och gjorde bland annat mål på Salzburg på vägen till gruppspelet. Åter därpå hade Rodic svårt att ta en plats i Malmö FF och flyttade till turkiska Karabükspor, som han sedan lämnade för danska Randers, som han i sin tur lämnade för danska Silkeborg.

Nu rapporterar Expressen att Rodic kan vara på väg tillbaka till Malmö FF som ska ha varit i kontakt med Silkeborg, där före detta MFF-mittfältaren Peter Sörensen är manager, för att höra sig för om en möjlighet att värva tillbaka Rodic.

Publicerad 2018-07-04 kl 13:40

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå