Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L’Equipe: Rabiot inkluderad i eventuell Kanté-affär

Sillybloggen

PSG:s Adrien Rabiot, som sitter på ett kontrakt som löper ut nästa sommar, uppvaktas av diverse storklubbar.

“Manchester City och Manchester United har båda pratat med Rabiots agent och mamma om en potentiell övergång,” skrev Paris United, enligt Manchester Evening News, för ett par dagar sedan.

I går gick France Football ut med uppgifterna att Tottenham gett sig in i jakten på PSG-mittfältarens signatur. Enligt tidningen ser Spurs-tränaren Mauricio Pochettino 23-årige Rabiot som en perfekt lösning om Mousa Dembélé lämnar klubben.

Nu skriver franska L’Equipe att PSG är intresserat av N’Golo Kanté – och att man kan inkludera Rabiot i en affär. Ligue 1-klubben värderar Kanté till 100 miljoner euro, men en inkludering av Rabiot ska dra ner den summan.

Annons

“Chelsea har inte planer att släppa sin stjärna”, skriver tidningen.

För ett par veckor sedan skrev franska Le Parisien att PSG, Barcelona och Real Madrid var ute efter N’Golo Kanté. Tidningen rapporterade att Parisklubbens sportchef, Antero Henrique, ska ha åkt till London för att diskutera en potentiell övergång från Chelsea.

Publicerad 2018-07-04 12:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto