POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Maholli vill lämna Sirius för Danmark

Sirius har det tungt i allsvenskan, ligger sist i tabellen och föll så sent som i går mot Gif Sundsvall. Nu skriver Fotbolldirekt att Shkodran Maholli vill lämna klubben för en dansk klubb. Det ska enligt FD även finnas intresse från en polsk klubb.

– Det är inget som jag kan prata något om, men det finns alltid intresse för forwards. Shkodran hade inte sin bästa vår i år, men kommer det intressanta saker kommer vi att lyssna på det. Transferfönstret har fortfarande inte öppnat och han tillhör fortfarande Sirius, men den dagen det blir aktuellt kommer vi att kommunicera det, säger Sirius tränrae Kim Bergstrand till Fotbolldirekt.

Maholli kom till Sirius från Häcken förra sommaren. Denna säsong har han gjort ett mål och två assist för Uppsala-klubben.

Publicerad 2018-07-04 kl 15:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå