POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: MLS-intresse för Sundsvall-mittfältaren: "Har inte fått marknadsmässiga bud"

Romain Gall kan vara på väg bort från Gif Sundsvall. Nyligen skrev Expressen att Malmö FF är intresserat av den amerikanske mittfältaren, och nu skriver Sundsvalls Tidning att en MLS-klubb visat konkret intresse för Gall.

– Jag vill inte kommentera om vi fått några bud, men vi har fått intresse på våra spelare. Det jag kan säga är att det i vilket fall inte kommit några marknadsmässiga bud. För att det ska vara läge att ha en dialog måste det komma marknadsmässiga bud och det har det inte gjort ännu, säger Giffarnas sportchef Urban Hagblom till ST.

Sedan tidigare finns uppgifter om att både AIK och Hammarby har visat intresse för mittfältaren som anslöt till Sundsvall inför förra säsongen. Totalt har mittfältaren spelat 34 allsvenska matcher för klubben.

Publicerad 2018-07-10 kl 15:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå