POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Hazard hintar om flytt: "Ni vet vilken destination jag föredrar"

Eden Hazard avslutade VM med att sätta slutresultatet 2-0 för Belgien mot England. Därmed tog belgarna sin första VM-medalj någonsin. Under mästerskapet har Chelsea-stjärnan ryktats vara aktuell för ett nytt klubblag. Hazard har kopplats ihop med både Real Madrid och Barcelona.

Nu hintar Hazard själv om en flytt.

– Efter sex underbara år i Chelsea kan det vara dags att upptäcka något annorlunda. Speciellt efter detta VM. Jag kan bestämma om jag vill stanna eller lämna, men Chelsea kommer att ta det slutgiltiga beslutet – om de vill släppa mig. Ni vet vilken destination jag föredrar, säger Hazard enligt Het Laatste Nieuws-journalisten Kristof Terreur på Twitter.

Hazard har tidigare sagt till L’Equipe:

– Real Madrid kan intressera mig, det vet alla.

Publicerad 2018-07-14 kl 20:06

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå