POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Italienska tidningen: Mourinho vill ha Bonucci

Tidningen La Repubblica skriver, enligt sajten Football-Italia.net, att Manchester United och José Mourinho visar intresse för mittbacken Leonardo Bonucci. Enligt tidningen har PL-jätten erbjudit Milan 32 miljoner euro, motsvarande 330 miljoner kronor.

Bonucci kom till Milan så sent som för ett år sedan, då han oväntat gjorde flytten från Juventus till Milan. Klassikerklubben hade dock ett svagt fjolår och trots flera stora värvningar slutade man bara sexa i ligaspelet.

Publicerad 2018-07-14 kl 12:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå