POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Italienska tidningen: Ronaldo erbjöds till Napoli - som tackade nej

I veckan presenterade Juventus sommarens stora transferbomb i Cristiano Ronaldo. Enligt spanska medier fick klubben betala 105 miljoner euro, drygt en miljard svenska kronor, för att lösa portugisen från Real Madrid.

Juventus vd Guiseppe Marotta har berättat att det var Ronaldo som hörde av sig till klubben, och inte tvärtom.

– Det var Cristiano Ronaldo som var den förste att tro på det här, det var hans idé. Han valde Juve, och när vi förstod att vi kunde ta vara på den här möjligheten gick delägarna med på att stötta övergången. Det var fantastiskt teamwork, sa han till Corriere della Serra enligt goal.com.

Nu kommer överraskande uppgifter från Italien, om att superstjärnan först erbjöds till en annan klubb. Enligt Corriere dello Sport – som har nyheten på tidningens söndagsframsida – så hörde Ronaldos agent Jorge Mendes av sig till Napoli, vilket även Sky-journalisten Carlo Alvino rapporterar om.

Neapel-klubben ska enligt uppgifterna ha fått möjligheten att värva Ronaldo, men presidenten Aurelio De Laurentiis rapporteras ha slagit fast att det låg utanför klubbens budget.

Publicerad 2018-07-15 kl 00:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå