Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pekalski nära återkomst till superettanklubb

Sillybloggen

Den svenske mittfältaren Ivo Pekalski lämnade under den förra säsongen Halmstads BK för Oxford United i League One, men skadade åter korsbandet på en träning med klubben och fick säsongen spolierad. Han valde därefter att göra stora delar av sin rehabiliteringsträning med HBK:s sjukgymnast Simon Bakkioui i Halmstad.

Nu kan han vara nära en återkomst till HBK. Enligt Kvällsposten, så är HBK, som är trea i superettan, nära ett låneavtal med Oxford för mittfältaren.

– Ja, vi har ett visst intresse i Ivo Pekalski men vi har ingen möjlighet att plöja ner stora pengar. Det är i så fall om han och Oxford ser en möjlighet att få spela matcher och komma tillbaka till elitfotbollen för han har trots allt inte spelat. Men Halmstads BK har alltid en dörr öppen för honom, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson till tidningen.

Så här sa Pekalski i mitten av maj till Fotbollskanalen om en återkomst till Sverige. 

– Jag är alltid redo för det ena eller det andra. Det beror lite på vad som passar in för egen del och den andra parten. Nu har jag avtal med Oxford. Jag vill bara spela matcher. Förra gången jag kom tillbaka från korsbandsskada, så behövde jag bara tid och matcher. Då spelade jag ett halvår med HBK i superettan och vi gick upp till allsvenskan. Det är lite helt och hållet utifrån förutsättningarna och vad det finns för utrymme, men alla dörrar är öppna utifrån läget nu.

Annons

Pekalski har kontrakt med Oxford över nästa säsong.

Publicerad 2018-07-17 17:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto