POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Djurgården värvar amerikansk back

I går stod det klart att Petronella Ekroth lämnade Djurgården för Juventus. Nu står det klart att Blåränderna värvar en ny back, då klubben på sin hemsida meddelar att Maddie Bauer, 23, är klar för klubben. Bauer kommer från Seattle Reign FC i NWSL.

– Maddie är inte så gammal men har redan spelat i ett bra lag i högsta serien i USA. Hon har bra ledaregenskaper och är en bollvinnare på planen, hon klarar av att spela både i backlinjen och på mittfältet, säger sportchef Joel Riddez till Djurgårdens hemsida.

Djurgården ligger på nionde plats av tolv i damallsvenskan.

Publicerad 2018-07-18 kl 17:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå