POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Här presenteras brasilianske supertalangen för Real Madrid

I maj 2017 meddelade Real Madrid att man värvat underbarnet Vinicius Junior från Flamengo. Enligt uppgifter i Spanien landade övergångssumman på över 600 miljoner kronor.

Initialt var tanken att mittfältaren, nyss 18 år fyllda, skulle stanna kvar i Flamengo till juli 2019. Men brassen har nu anslutit till Real. Under fredagen presenterades han Vinicius Junior inför fansen på Santiago Bernabeu.

– Han har förfört oss med sina otroliga dribblingar, teknik, fart och sina mål. Vi tror att han är på väg att bli en av de största under den här nya eran som närmar sig. Vi är övertygade att han är en av de där spelarna som kommer att sätta sitt avtryck på framtiden på ett väldigt speciellt sätt, men samtidigt är det redan verklighet, säger presidenten Florentino Perez till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-07-20 kl 14:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå