POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Efter United-ryktena - Maguire: "Alla vill spela på den högsta nivån"

Leicesters engelske landslagsback Harry Maguire stod för ett imponerande världsmästerskap med England i Ryssland. I går uppgav den engelska tidningen Daily Mail att Manchester United är intresserat av att köpa loss honom för drygt 700 miljoner kronor, vilket kan ge Viktor Nilsson Lindelöf ökad konkurrens i backlinjen. 

Nu kommenterar Maguire själv ryktena.

– Jag har just kommit tillbaka efter att ha spelat i VM, där jag verkligen njöt av den stora pressen och matcherna. Det var något jag verkligen trivdes med, säger han till den engelska tidningen The Sun.

– Leicester har varit otroliga mot mig och jag är verkligen glad över att vara där, men jag är också en ambitiös spelare och vill spela på den högsta nivån, fortsätter han.

Mittbacken gjorde under den gångna säsongen 38 matcher i Premier League.

Publicerad 2018-07-23 kl 22:40

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå