POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

AS: Real Madrid ute efter Cavani – redo med kontraktsförslag

Ingen har missat att Cristiano Ronaldo har lämnat Real Madrid för spel i Juventus och ändå sedan portugisens avsked har Real Madrid varit intresserade av att hitta hans efterträdare. Klubben har varit ute efter båda PSG-spelarna Neymar och Kylian Mbappé, men av allt att döma verkar det som att de bägge stannar i den franska klubben. Men det finns fler anfallsstjärnan i PSG som lockar till sig Real Madrids intresse.

Enligt spanska AS är Real redo att ge den uruguayanske anfallaren Edinson Cavani ett kontraktsförslag. Enligt sajten är PSG villiga att släppa anfallaren, som förra året svarade för 40 mål på 48 matcher för klubben, för 100 miljoner euro.

Cavanis nuvarande kontrakt med PSG sträcker sig till och med juni 2020.

Publicerad 2018-07-25 kl 18:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå