POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sky: Crystal Palace vill värva från PL-konkurrenten

Crystal Palace hade en tung start på förra säsongen men kom tillbaka starkt och slutade till slut på elfte plats i ligaspelet. Inför årets säsong i Premier League har klubben, som tränas av Roy Hodgson, inte gjort så mycket väsen av sig och bara tagit in målvakten Vicente Guaita från spanska Getafe.

Men enligt Sky kan nu Londonklubben förstärka truppen då man är intresserade av West Hams Cheikh Kouyate. Sky skriver att klubbarna har haft inledande samtal, men att inget bud har kommit från Palace.

West Ham uppges vilja ha 10 miljoner pund för Kouayte, som både kan spela på mittfältet och i försvarslinjen.

Publicerad 2018-07-27 kl 17:59

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå