POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

"Milan gör sig redo för Conte"

Antonio Conte fick lämna Chelsea efter förra årets missräkning i ligaspelet. Han har ryktats vara på väg till AC Milan – men detta valde Serie A-klubbens sportchef Leonardo att dementera i veckan som gick.

– Jag och klubben delar samma åsikt. Gattuso var den första som blev klar och något annat har inte diskuterats – han stannar. Det är normalt att sådana rykten börjar florera när en bra tränare är tillgänglig, men ingen av oss har pratat med Conte. Gattuso har växt och utvecklats som tränare, sa Leonardo då enligt Goal.

Men brittiska tidningen Express skriver på måndagen att Milan ska erbjuda italienaren ett kontrakt kommande vecka. Att en presentation kan dröja beror på att Conte är fullt upptagen med en rättslig tvist med Chelsea, uppger tidningen.

Publicerad 2018-07-30 kl 18:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå