POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Vändningen: Baffo tillåts inte provträna med Hamburg

Joseph Baffo, 25, lämnade efter den gångna säsongen Eintracht Braunschweig, som blev nedflyttat till den tyska tredjeligan och är nu på jakt efter en ny klubb. Mittbacken rehabiliterade under stora delar av säsongen en korsbandsskada i Halmstad och höll därefter igång med både Halmstads BK och IFK Göteborg före Hamburg i går meddelade att Baffo skulle provträna med klubben i dag. 

Så blev det däremot inte. Hamburg meddelade i dag, via sitt Twitter-konto, att det inte blir någon provträning med klubben med anledning av svenskens fysiska status, vilken testades under måndagen av klubben i Tyskland.

“Joseph Baffo kommer inte genomföra dagens provträning med oss. Efter testerna i UKE har vi kommit fram till att den 25-årige försvararen först kommer kunna uppnå de fysiska kraven om cirka sex till åtta veckor”, skriver klubben på Twitter.

Publicerad 2018-07-31 kl 11:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå