POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Liverpool säljer målvakter - potentiell ersättare från amatörliga

Alisson Beckers flytt från Roma till Liverpool blev den dyraste målvaktsaffären i fotbollens historia. Med det sagt är det, åtminstone på förhand, givet att brassen lär vakta kassen på Anfield den kommande säsongen.

Loris Karius och Simon Mignolet, som båda ser sina spelchanser minimeras, kan således komma att lämna klubben. Enligt uppgifter till The Telegraph är Mignolet eftertraktad av Besiktas och Barcelona, medan Karius är av intresse för Bayer Leverkusen.

Vem kommer då att ersätta dessa som backup för Alisson? Telegraph uppger att de 19-åriga målvakterna Caoimhin Kelleher och Kamil Grabara imponerat på Jürgen Klopp  under försäsongsturnén i USA. Men frågan är hur mycket klubben vågar tro på dem direkt?

Tidningen skriver att Liverpool följer amatörmålvakten Kai McKenzie-Lyle, som senast tillhörde Barnet i den engelska femtedivionen. 20-åringen ska ha provspelat för Merseyside-klubbens U23-lag under den förra veckan, där han lyckats imponera på tränarstaben.

 

Publicerad 2018-08-01 kl 14:38

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto