Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Officiellt: KFF förlänger med talang

Kalmar FF hemmaslog i eftermiddag IFK Göteborg med 2-1 på Guldfågeln Arena. Efter matchen, så gav klubben supportrarna ett positivt besked. Nils Fröling, 18, som i år har gjort ett mål på fem matcher för klubben i allsvenskan, förlänger sitt kontrakt med KFF till över säsongen 2021.

– Det känns underbart att förlänga avtalet. Jag har utvecklats i föreningen enormt sedan jag kom hit och allt känns bra med laget. Det är ett underbart lag att utvecklas med. Jag är skadad just nu men det är en lättare fotskada och hoppas börja träna nu i veckan och se hur det känns, säger talangen till klubbens hemsida.

Kalmars sportchef Thomas Andersson-Borstam om förlängningen:

– Nils har kommit in i Kalmar FF på ett fantastiskt bra sätt och klivit på rejält i utvecklingen under våren och sommaren. Han har redan hunnit spela allsvensk fotboll och dessutom varit allsvensk målskytt för Kalmar FF. Vi trivs med varandra och har senast om en förlängning som gäller till och med 2021. Nu ser vi fram emot att få jobba vidare med Nisse och följa hans framfart i den rödvita tröjan, säger han till hemsidan.

Fröling anslöt inför den här säsongen till Kalmar från Åtvidaberg och superettan.

Publicerad 2018-08-04 kl 19:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons