Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Officiellt: Svennis nobbad - Milan-legendar tar över Kameruns landslag

Sven-Göran Eriksson uppgavs först vara aktuell för att ta över som ny förbundskapten i Kameruns landslag och därefter bekräftade landets fotbollsförbund att det haft möte i tre dagar med Eriksson. Nu meddelar dock förbundet att det blir en annan tränare som tar över som ny förbundskapten i landslaget.

Kamerun meddelar att den tidigare Milan-legendaren, senast tränare i Deportivo La Coruna i La Liga, Clarence Seedorf tar över som ny förbundskapten och får hjälp av en annan holländsk legendar – Patrick Kluivert – som assisterande förbundskapten.

Seedorf inledde sin tränarkarriär 2014 i Milan, men blev kortvarig och fortsatte därefter sin karriär med korta sejourer i Shenzhen i Kina och senast i Deportivo i Spanien. Det återstår att se om han blir mer långvarig i Kameruns landslag.

Publicerad 2018-08-04 kl 18:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons