POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Svennis nobbad - Milan-legendar tar över Kameruns landslag

Sven-Göran Eriksson uppgavs först vara aktuell för att ta över som ny förbundskapten i Kameruns landslag och därefter bekräftade landets fotbollsförbund att det haft möte i tre dagar med Eriksson. Nu meddelar dock förbundet att det blir en annan tränare som tar över som ny förbundskapten i landslaget.

Kamerun meddelar att den tidigare Milan-legendaren, senast tränare i Deportivo La Coruna i La Liga, Clarence Seedorf tar över som ny förbundskapten och får hjälp av en annan holländsk legendar – Patrick Kluivert – som assisterande förbundskapten.

Seedorf inledde sin tränarkarriär 2014 i Milan, men blev kortvarig och fortsatte därefter sin karriär med korta sejourer i Shenzhen i Kina och senast i Deportivo i Spanien. Det återstår att se om han blir mer långvarig i Kameruns landslag.

Publicerad 2018-08-04 kl 18:49

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto