Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Barça utesluter inte fler värvningar

Barcelona gjorde nyligen klart med Arturo Vidal från Bayern München, och har tidigare i sommarfönstret värvat Malcom, Arthur och Clement Lenglet. Men ännu kan det hända med i Barça innan fönstret stänger.

– Jag är tränare. Jag har inte nyckeln för att öppna och stänga dörrar. Vi är öppna, precis som alla andra klubbar, för att förbättra vår trupp när chansen ges. Vi vet inte vad som kommer hända, vi är förberedda på allt, säger Barcelonas tränare Ernesto Valverde enligt katalanska Sport.

Barcelona, som är regerande mästare, inleder ligasäsongen hemma mot Alaves 18 augusti.

Publicerad 2018-08-05 kl 10:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons