Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Haksabanovic på väg bort från West Ham - lånas ut till Spanien

Sead Haksabanovic, 19, som valde spel i Montenegros landslag i stället för i Blågult, lämnade förra sommaren Halmstads BK för spel med West Ham i Premier League. Under förra säsongen fick han speltid i en match med A-laget i FA-cupen och en i Ligacupen, men fick endast sitta med på avbytarbänken vid ett par tillfällen i Premier League. Han tillhörde i stället främst klubbens U23-lag, där han fick gott om speltid.

Nu rapporterar den spanska tidningen Marca att Haksabanovic ser ut att bli utlånad till den spanska klubben Malaga, som under den förra säsongen ramlade ur La Liga, vilket innebär spel i den spanska andraligan nästa säsong.  Han förväntas genomgå den obligatoriska läkarundersökningen i dag.

Däremot skriver tidningen vidare att West Hams nye tränare Manuel Pellegrini uppskattar talangens egenskaper och att han därmed ska ha en framtid i klubben.

Publicerad 2018-08-05 kl 16:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons