POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Wernbloom var aktuell för Paok - nobbade kontrakt

Pontus Wernbloom, 32, meddelade i mitten av maj att han gjorde sin sista säsong med CSKA Moskva i Ryssland. Därefter startade spekulationer om var han ska spela härnäst, samtidigt som grekiska toppklubben Paok seglade upp som ett hett alternativ för svensken med flytt till Thessaloniki, Grekland.

Nyligen rapporterade den grekiska sajten SDNA att svensken endast var detaljer från att vara klar för Paok, då han i fredags förväntades anlända till Thessaloniki för att avsluta förhandlingarna och skriva på ett kontrakt över tre år med klubben värt drygt  51 miljoner kronor.

Nu rapporterar i stället Greek Football att det inte blev någon signatur på kontraktet med Paok, då varken Wernbloom eller hans fru uppskattade staden och valde därför att avstå ett kontrakt med Paok och flytt till Thessaloniki. Nu ska klubben, enligt Twitter-kontot, vara rasande på honom.

Wernbloom gjorde under sin tid i CSKA över 200 framträdanden för klubben och var bland annat med och bärgade tre ligatitlar i Ryssland.

Publicerad 2018-08-05 kl 21:55

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto