Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Fulham-ägaren: "Sessegnon är absolut inte till salu"

Ryan Sessegnon slog igenom med dunder och brak under fjolårssäsongen när Fulham gick upp till Premier League. Såväl Tottenham som Manchester United och Arsenal har sagts vara intresserade att köpa den talangfulle engelsmannen.

Nu går Fulhams ägare Tony Khan ut med ett meddelande på Twitter.

“Vi kommer inte att sälja Ryan Sessegnon. Vi har aldrig ens övervägt det! Jag kan inte längre bara sitta och läsa när falska rykten får florera – nu måste jag säga något. Ryan är en nyckelspelare i vårt lag, och en av världens främsta talanger. Han finns i våra Premier League-planer. Nu kör vi, Fulham!”, skriver Khan.

Publicerad 2018-08-08 kl 21:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons