Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Jerome Boateng nära PSG

Jerome Boateng uppgavs tidigare i veckan ha ringt José Mourinho och tackat nej till klubbens erbjudande. I stället vill den tyske landslagsbacken till Frankrike och Paris, det skriver både tyska och franska medier.

Tidningen Bild skriver att spelarens representant Christian Nerlinger sitter i förhandling med PSG:s sportchef Antero Henrique och att den tyska storklubben vill ha 50 miljoner euro, över 500 miljoner kronor. Franska Le Parisien menar att Boateng “till varje pris” vill till PSG.

En möjlig hake för PSG:s del är dock regelverket Financial Fair Play och klubben har tidigare granskats för sina värvningar av Neymar och Kylian Mbappé. Då bedömde Uefa inte att klubben gjort sig skyldig till “overspending”, men man skulle samtidigt dra in drygt 600 miljoner kronor på kort tid.

Publicerad 2018-08-09 kl 09:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons