Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bröndby-svensk fri att förhandla med klubbar - men: "Vore fel som kapten"

Sillybloggen

Bröndbys svenske lagkapten och högerback Johan Larsson, 28, lämnade under 2015 Elfsborg för flytt till den danska huvudstadsklubben. Nu sitter svensken på ett utgående kontrakt, som går ut vid årsskiftet, och ryktas vara aktuell för en flytt från klubben.

Larsson är därmed nu även fri att förhandla med andra klubbar, men verkar inte själv vara särskilt intresserad av det i dagsläget.

– Jag pratar inte med andra klubbar. Jag har varit i Bröndby i tre och ett halvt år. Jag är en flaggbärare för klubben, och det vore helt fel om jag som lagkapten förhandlar med andra klubbar nu. Jag är fokuserad på Bröndby, säger han till den danska tidningen Ekstra Bladet efter gårdagens förlust i derbyt mot Köpenhamn i Superligan.

Larsson berättar att det även kan bli ett nytt kontrakt med Bröndby.

Min agent (Sören Lerby) har snackat med Troels Bech (sportchef). Vi är överens om att prata vidare när transferfönstret är stängt, fortsätter han.

Annons

Larsson är i år noterad för ett mål och en assist på fem ligamatcher i Danmark för Bröndby, som är placerat på fjärdeplats i Superligan.

Svensken har tidigare ryktats vara aktuell för en flytt till bland annat turkiska Besiktas, men även till Sparta Prag i Tjeckien.

Publicerad 2018-08-13 09:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto