Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Immobile uppges vara överens med Lazio - förlänger kontraktet

Sillybloggen

Förra säsongen vann Ciro Immobile skytteligan i italienska Serie A tillsammans med Inters Mauro Icardi. Båda spelarna svarade för 29 mål vardera och är kandidater att ta hem skytteligan även i år.

För ett par dagar sedan kom uppgifter om att Mauro Icardi, som har omgärdats av flyttrykten till Real Madrid, är nära att förlänga sitt avtal med Milano-klubben. Nu verkar Ciro Immobile göra samma sak.

Football Italia, som i sin tur hänvisar vidare till Gazetta dello Sport, skriver att Immobile har kommit överens med Rom-klubben om en förlängning av det nuvarande avtalet med ytterligare ett år. Om uppgifterna stämmer skulle detta innebära att italienaren har kontrakt med Lazio till och med juni 2023.

Det nya avtalet skulle också innebära bättre betalt för Immobile. I hans tidigare avtal tjänade han 2,5 miljoner euro per år och det nya skulle innebära en årslön på 3,2 miljoner euro.

Annons
Publicerad 2018-08-21 22:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto