POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Manchester United intresserade av Arsenal-stjärnan

Aaron Ramsey har tillhört Arsenal sedan 2008 och bortsett från de första tre åren har han tillhört klubbens a-lag. Där har han haft en del problem med skador men allt som oftast varit en viktig del i lagets trupp.

Inför årets säsong tog Unai Emery över tränarposten från Arsene Wenger i Londonklubben. Den nya tränaren har fått en tuff start och förlorat de två inledande matcherna av Premier League. I den inledande matchen startade Ramsey men senast mot Chelsea fick han inleda på bänken.

Walesarens kontrakt går ut efter säsongen och Arsenal har varit intresserade av att förlänga med spelaren, men hittills har det inte blivit av och nu uppger Manchester Evening News att mittfältaren är aktuell för rivalen Manchester United, som ska göra ett försök att värva walesaren i vinterns transferfönster.

Förra säsongen spelade Ramsey 24 matcher i Premier League och svarade för sju mål och tio framspelningar.

Publicerad 2018-08-21 kl 17:37

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto