Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool i kontakt med PSG-mittfältare

Sillybloggen

Paris Saint-Germains franske mittfältare Adrien Rabiot, 23, spekulerades länge i sommar vara på väg bort från den franska giganten, men blev i slutändan kvar i Ligue 1-klubben. Nu uppges han i stället vara på väg bort i januari eller nästa sommar, då hans kontrakt går ut den 30 juni 2019 med PSG.

Enligt uppgifter till ESPN, så kan Liverpool vara nästa klubbadress för fransmannen. Den engelska klubben ska ha kontaktat Rabiots mamma tillika agent, då klubben ska vara mån om att värva Rabiot som bosman.

Vidare skriver sajten att tränaren Jürgen Klopp redan under sin tid i Borussia Dortmund ville värva Rabiot och därmed vill göra ett nytt försök nu eftersom att han sedan dess följt mittfältarens utveckling i Frankrike.

Rabiot är i höst noterad för fyra raka ligamatcher med PSG i Ligue 1.

ANNONS
Publicerad 2018-09-06 08:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto