Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Uppgifter: Real oroligt över jättetalangen - kan lånas ut till Flamengo

Real Madrids jättetalang Vinicius Junior, 18, anslöt inför den här säsongen i förtid till den spanska giganten, då planen egentligen från början var att han vid värvningen sommaren 2017 skulle vara utlånad även under den här säsongen till tidigare klubben Flamengo i Brasilien. Så blev det inte, men kanske i stället i januari.

Nu uppger den spanska tidningen Marca att Real Madrid är oroligt över att talangen inte ska få speltid i A-laget, vilket kan innebära att han i januari lånas ut till Flamengo igen. Det innebär att Real därmed utnyttjar optionen med utlåningen som från början var tänkt fram till sommaren 2019.

Vinicius Junior är i höst noterad för två mål på två matcher med Real Madrids B-lag i Segunda B i Spanien. Han satt även på bänken i supercupfinalen mot Atlético Madrid.

Publicerad 2018-09-06 kl 08:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons