POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Real oroligt över jättetalangen - kan lånas ut till Flamengo

Real Madrids jättetalang Vinicius Junior, 18, anslöt inför den här säsongen i förtid till den spanska giganten, då planen egentligen från början var att han vid värvningen sommaren 2017 skulle vara utlånad även under den här säsongen till tidigare klubben Flamengo i Brasilien. Så blev det inte, men kanske i stället i januari.

Nu uppger den spanska tidningen Marca att Real Madrid är oroligt över att talangen inte ska få speltid i A-laget, vilket kan innebära att han i januari lånas ut till Flamengo igen. Det innebär att Real därmed utnyttjar optionen med utlåningen som från början var tänkt fram till sommaren 2019.

Vinicius Junior är i höst noterad för två mål på två matcher med Real Madrids B-lag i Segunda B i Spanien. Han satt även på bänken i supercupfinalen mot Atlético Madrid.

Publicerad 2018-09-06 kl 08:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå