Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Terry nekar erbjudande från Spartak: "Inte rätt tidpunkt"

Chelseas tidigare engelske landslagsback John Terry, 37, tillhörde under större delen av sin seniorkarriär Chelsea och skördade stora framgångar med Londonklubben. Förra säsongen lämnade han till slut klubben för Aston Villa och spel i Championship, men lämnade efter säsongens slut, då kontraktet gick ut.

Under den senaste tiden har Terry ryktats vara nära att skriva kontrakt med Spartak Moskva och flög nyligen till Rom för en läkarundersökning med klubben, skriver Sky Sports. Trots att han ska ha varit överens med klubben om ett avtal, så väljer han nu att meddela att det inte blir en flytt till Ryssland.

– Det är en ambitiös klubb och jag blev imponerad av deras professionalitet, men efter att ha diskuterat den här flytten med min familj, så beslutade vi att det inte är rätt flytt för oss vid den här tidpunkten. Lycka till Spartak, säger han enligt Sky Sports.

Terry har totalt gjort 492 framträdanden i Premier League. Det återstår att se var mittbacken kommer att spela härnäst, då han inte verkar lägga vilja sluta än.

Publicerad 2018-09-12 kl 19:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons