Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Roma förlänger med stjärna

Sillybloggen

Romas bosniske anfallare Edin Dzeko, 32, lämnade sommaren 2015 Manchester City för spel med den italienska huvudstadsklubben i Serie A. Under första säsongen, som var på lån, blev det endast åtta ligamål, men därefter lyfte han sedan övergången blev permanent med 29 ligamål och förra säsongen 16 mål för klubben i Serie A.

Anfallaren har kontrakt med klubben fram till den sista juni 2020, men ser nu enligt, calciomercato.com, ut att förlänga sitt kontrakt med ytterligare ett år. Däremot sker det i sådana fall med en lönesänkning från drygt 47 miljoner kronor per säsong till i stället drygt 42 miljoner kronor per säsong.

Enligt sajten kan även Roma tänka sig att behålla Dzeko i klubben efter karriären i en roll i klubbens ledning, då han nyligen även tog en examen i Sports Management vid universitetet i Sarajevo, Bosnien och Hercegovina.

ANNONS
Publicerad 2018-09-12 20:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto