POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
37v

Uppgifter: Roma ger Di Francesco fortsatt förtroende

Roma-tränaren Eusebio Di Francesco ledde under förra säsongen den italienska huvudstadsklubben till semifinal i Champions League och tredjeplats i Serie A. Den här säsongen har det däremot gått tyngre med fem poäng på den fem inledande matcherna i Italien och förlust med 3-0 mot Real Madrid i premiären i Champions League.

Nyligen spekulerades det i att Paulo Sousa var en av kandidaterna att ersätta Di Francesco i klubben, men nu uppger Corriere della Sera att Roma har fortsatt förtroende för att Di Francesco ska vända på den negativa trenden.

Di Francesco tog inför förra säsongen över som huvudtränare i Roma. Han basade tidigare över Sassuolo och har även varit tränare i bland annat Lecce och Pescara.

Publicerad 2018-09-26 kl 12:22

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå