Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
7v

Uppgifter: Roma ger Di Francesco fortsatt förtroende

Roma-tränaren Eusebio Di Francesco ledde under förra säsongen den italienska huvudstadsklubben till semifinal i Champions League och tredjeplats i Serie A. Den här säsongen har det däremot gått tyngre med fem poäng på den fem inledande matcherna i Italien och förlust med 3-0 mot Real Madrid i premiären i Champions League.

Nyligen spekulerades det i att Paulo Sousa var en av kandidaterna att ersätta Di Francesco i klubben, men nu uppger Corriere della Sera att Roma har fortsatt förtroende för att Di Francesco ska vända på den negativa trenden.

Di Francesco tog inför förra säsongen över som huvudtränare i Roma. Han basade tidigare över Sassuolo och har även varit tränare i bland annat Lecce och Pescara.

Publicerad 2018-09-26 kl 12:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons