POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
37v

Uppgifter: Mourinho vill sälja Sanchez - så fort som möjligt

Alexis Sanchez lämnade i vintras Arsenal i en bytesaffär med Henrich Mchitarjan för spel i United, medan Mchitarjan gick åt motsatt riktning. Chilenaren fick det däremot inte riktigt att lyfta under vårsäsongen med två mål på elva matcher i Premier League.

Sanchez är heller ännu inte noterad för något mål den här säsongen och var i går utanför truppen när United föll med 3-1 mot West Ham i London. Nu kan han i stället vara på väg bort från klubben – bara ett halvår efter att han anslöt från Arsenal.

Enligt den engelska tidningen Daily Star har nu tränaren José Mourinho, som spekuleras få sparken av klubben, förlorat hoppet om Sanchez och vill sälja anfallaren så snart klubben hittar en potentiell klubb som vill köpa honom.

Sanchez har kontrakt med United fram till den sista juni 2022 och är i höst noterad för en assist på fem framträdanden i Premier League.

Publicerad 2018-09-30 kl 12:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå