Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Mourinho vill sälja Sanchez - så fort som möjligt

Sillybloggen

Alexis Sanchez lämnade i vintras Arsenal i en bytesaffär med Henrich Mchitarjan för spel i United, medan Mchitarjan gick åt motsatt riktning. Chilenaren fick det däremot inte riktigt att lyfta under vårsäsongen med två mål på elva matcher i Premier League.

Sanchez är heller ännu inte noterad för något mål den här säsongen och var i går utanför truppen när United föll med 3-1 mot West Ham i London. Nu kan han i stället vara på väg bort från klubben – bara ett halvår efter att han anslöt från Arsenal.

Enligt den engelska tidningen Daily Star har nu tränaren José Mourinho, som spekuleras få sparken av klubben, förlorat hoppet om Sanchez och vill sälja anfallaren så snart klubben hittar en potentiell klubb som vill köpa honom.

Sanchez har kontrakt med United fram till den sista juni 2022 och är i höst noterad för en assist på fem framträdanden i Premier League.

ANNONS
Publicerad 2018-09-30 12:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto