POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
20v

Uppgifter: Sydkoreansk klubb följer ÖSK-stjärna mot Trelleborg

Örebros anfallsstjärna Nahir Besara var i sommar nära en flytt till Qatar, men blev till slut kvar i den allsvenska klubben. Det var till stor besvikelse för honom.

– Jag var väldigt noga med att jag inte ville åka om ÖSK inte var okej med det bud som fanns. Och väldigt tydlig med att det bud som fanns inte var förhandlingsbart. Jag är besviken, och jag känner mig sviken av ÖSK, sa Besara till NA då.

I kväll lär Besara komma till spel i ÖSK:s möte med Trelleborg och kommer, enligt Fotbolltransfers.com, att följas av sydkoreanska klubben FC Seoul på Behrn Arena. Klubben ska, enligt sajten, vara intresserat av att knyta till sig anfallaren.

– Jag kan bekräfta att jag kommer vara på plats ikväll med den klubben, men inte vilken spelare det handlar om, säger en av spelarens rådgivare Blash Hosseini till sajten.

Besara har kontrakt med Örebro över den här säsongen.

Publicerad 2018-10-01 kl 16:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå