Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Joseph Baffo tränar med IFK Norrköping

Sillybloggen

I somras lämnade Joseph Baffo Eintracht Braunschweig som åkte ur 2. Bundesliga. Efter det har han inte hittat någon ny klubb. Men han var aktuell för provspel med Hamburg SV, vilket inte blev av, samt att han tränat med IFK Göteborg och senast moderklubben IFK Värnamo.

Nu har han dock hittat en annan klubb att träna med – IFK Norrköping. Under tisdagen rapporterar Norrköpings Tidningar att mittbacken genomfört ett träningspass med Peking.

– Baffo och jag hade en tid tillsammans i Halmstad och han har sitt ursprung i Värnamo, vi har ju någon till därifrån här. Han har även varit i Helsingborg och så Halmstad innan dess då. Samt en sväng i Braunschweig där vi också har lite kontakter, säger IFK Norrköpings manager Gustafsson till Norrköpings Tidningar.

Baffo spelade tillsammans med Simon Thern under tiden i IFK Värnamo och när Baffo var i Eintracht Braunschweig var den tidigare IFK Norrköping-spelaren Christoffer Nyman där.

ANNONS

Jens Gustafsson stänger inga dörrar för att det kan bli mer än en träningsperiod för Baffo med klubben.

– Det återstår att se, det vet vi inte men vi följer även vad som händer med den befintliga truppen, säger Gustafsson till NT.

Publicerad 2018-10-02 14:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto