Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Joseph Baffo tränar med IFK Norrköping

I somras lämnade Joseph Baffo Eintracht Braunschweig som åkte ur 2. Bundesliga. Efter det har han inte hittat någon ny klubb. Men han var aktuell för provspel med Hamburg SV, vilket inte blev av, samt att han tränat med IFK Göteborg och senast moderklubben IFK Värnamo.

Nu har han dock hittat en annan klubb att träna med – IFK Norrköping. Under tisdagen rapporterar Norrköpings Tidningar att mittbacken genomfört ett träningspass med Peking.

– Baffo och jag hade en tid tillsammans i Halmstad och han har sitt ursprung i Värnamo, vi har ju någon till därifrån här. Han har även varit i Helsingborg och så Halmstad innan dess då. Samt en sväng i Braunschweig där vi också har lite kontakter, säger IFK Norrköpings manager Gustafsson till Norrköpings Tidningar.

Baffo spelade tillsammans med Simon Thern under tiden i IFK Värnamo och när Baffo var i Eintracht Braunschweig var den tidigare IFK Norrköping-spelaren Christoffer Nyman där.

Jens Gustafsson stänger inga dörrar för att det kan bli mer än en träningsperiod för Baffo med klubben.

– Det återstår att se, det vet vi inte men vi följer även vad som händer med den befintliga truppen, säger Gustafsson till NT.

Publicerad 2018-10-02 kl 14:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons