Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Stahre ryktas till KFF - men sportchefen dementerar: "Inte träffat Mikael"

Sillybloggen

Tidigare AIK-, IFK Göteborg- och BK Häcken-tränaren Mikael Stahre fick nyligen sparken från sitt uppdrag som huvudtränare i San Jose Earthquakes i MLS. Han står därmed utan en tränarroll, men kan möjligen vara aktuell för ett nytt uppdrag snart igen.

I P4 Kalmars “Kalmar FF-panel” diskuterade panelen ett rykte om att Stahre kan vara aktuell för att ta över KFF, då han setts runt omkring i Kalmar, men även ska ha sett klubbens tre senaste matcher på plats.

När Fotbollskanalen når klubbens sportchef Thomas Andersson Borstam, så dementerar han uppgifterna om att Stahre kan vara aktuell för klubben.

– Ja, jag kan väl dementera det. Jag har inte träffat Mikael i Kalmar eller sett honom på Guldfågeln, men om han har varit här utan min vetskap låter jag vara osagt. Jag har inte träffat Mikael, det kan jag väl säga, säger han till Fotbollskanalen.

ANNONS

Tittar ni på att ta in en ny tränare utifrån till nästa säsong?
– Vad vi gör här nu är att Nanne sjukskriven och vi har ett avtal med Nanne över 2019, så vi förhåller oss till det nu och försöker att bena ut det. Vi har lite tålamod för att få mer information om det. Vi kan inte ta något beslut förrän längre fram i höst.

Kalmars huvudtränare Nanne Bergstrand blev tidigare i sommar sjukskriven efter utmattningsdepression, men började nyligen att arbeta i klubben igen, men i stället med att scouta spelare till nästa säsong. Henrik Rydström och Jens Nilsson tog i Bergstrands frånvaro över ledningen i A-laget.

Publicerad 2018-10-04 17:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto