Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal kan värva från MLS

Sillybloggen

Arsenal uppges i januari vara ute efter en förstärkning från MLS. Enligt den engelska tidningen Daily Mirror ska Londonklubben vara intresserat av att plocka in Atlanta Uniteds paraguayanske mittfältare Miguel Almiron, 24, för runt 15 miljoner pund, det vill säga drygt 180 miljoner kronor.

Almiron lämnade i januari i fjol argentinska Lanus för spel i Atlanta och är den här säsongen noterad för tolv mål och 13 assist på 32 framträdanden i MLS. Han har även kontrakt med MLS-klubben fram till den sista december 2020.

ANNONS
Publicerad 2018-10-08 13:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto