Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Arsenal kan värva från MLS

Arsenal uppges i januari vara ute efter en förstärkning från MLS. Enligt den engelska tidningen Daily Mirror ska Londonklubben vara intresserat av att plocka in Atlanta Uniteds paraguayanske mittfältare Miguel Almiron, 24, för runt 15 miljoner pund, det vill säga drygt 180 miljoner kronor.

Almiron lämnade i januari i fjol argentinska Lanus för spel i Atlanta och är den här säsongen noterad för tolv mål och 13 assist på 32 framträdanden i MLS. Han har även kontrakt med MLS-klubben fram till den sista december 2020.

Publicerad 2018-10-08 kl 13:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons