Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Juventus förbereder jättelön till Arsenal-stjärna

Arsenals walesiske mittfältare Aaron Ramsey spekuleras vara på väg bort från Londonklubben med anledning av att hans kontrakt går ut efter säsongen och att förhandlingar om ett nytt kontrakt nyligen bröt samman. Han är därmed fri att prata med andra klubbar från och med den 1 januari.

ANNONS

Nyligen kom rapporter om att både Liverpool och Chelsea ska vara intresserat av att knyta till sig mittfältaren, men nu skriver den engelska tidningen Daily Mail att även Juventus förbereder ett  lukrativt löneerbjudande på 250 000 pund, drygt 300 000 kronor i veckan till Ramsey.

Walesaren är den här säsongen noterad för ett mål och tre assist på åtta framträdanden för Arsenal i Premier League. Han stod dessutom senast för ett läckert klackmål i storsegern mot Fulham förra helgen.

Publicerad 2018-10-11 kl 09:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto