Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Man United sägs göra tredje försök att värva Ramsey

Den senaste tiden har det spekulerats rejält i Aaron Ramseys framtid. Någon förlängning med Arsenal ser det inte ut att bli och eftersom mittfältarens avtal löper ut efter den nuvarande säsongen, sommaren 2019, kopplas han nu ihop med flera klubbar.

I dagarna har det skrivits om intresse från klubbar som Liverpool, Juventus och Manchester United. Nu uppger the Mirror att just United förbereder ett bud till walesaren – och att det ska vara tredje gången som klubben försöker värva 27-åringen.

Sir Alex Ferguson sägs ha velat locka till sig Ramsey redan innan han gick till Arsenal 2008, och dessutom hävdar the Mirror att United kom med en förfrågan till London-rivalen så sent som i somras. Då sa Arsenal nej.

ANNONS
Publicerad 2018-10-14 kl 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto