Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Toivonen utesluter inte comeback i allsvenskan: "Absolut inte"

Sillybloggen

Ola Toivonen, 32, gjorde i sommar ett fint mästerskap med Sverige i VM i Ryssland och stod bland annat för ett vackert mål mot Tyskland i gruppspelet. Efter uttåget mot England i kvartsfinalen, så meddelade anfallaren några veckor senare att hans karriär är över i landslaget – och därefter blev det flytt från Toulouse och Frankrike till Melbourne Victory för spel i Australien.

– Jag sonderade alternativen efter VM och till slut kom det fram – och jag och min fru var sugna på ett göra ett äventyr och sedan blev det det här äventyret. Hittills har jag absolut inget att klaga på. Det är fantastiskt så här långt, säger han i podcasten Tilläggstid.

Tidigare i år spekulerades Toivonen vara aktuell för en flytt till bland annat Djurgården och Malmö FF, men hamnade alltså i slutändan i Australien.

Nu berättar anfallaren att han kan tänka sig spel i allsvenskan igen i framtiden.

– Nej, absolut inte, absolut inte (om han utesluter en comeback i allsvenskan). Men som det såg ut i somras var det aldrig aktuellt. Sverige stängde sitt fönster och när jag fick reda på av Toulouse att jag kunde söka mig någon annanstans, så var det aldrig aktuellt. Men man ska aldrig säga aldrig i framtiden. Det är en bra liga i Sverige och jag tycker att den växer mer och mer med större intresse från publiken, så det är helt fantastiskt. Man vet aldrig vad som händer, säger han i podcasten.

ANNONS

Toivonen och hans Melbourne Victory ställs härnäst den 20 oktober mot Melbourne City i premiären i högstaligan i Australien.

Publicerad 2018-10-14 18:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto