Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Öis förlänger med Sahlin: "Ingen är gladare än jag"

Sillybloggen

Hannes Sahlin tog klivet från Qviding till Örgryte inför säsongen 2012. Sedan dess har han blivit kvar i Öis och spelat för klubben i både division 1 och superettan. 30-åringen har gjort över 140 framträdanden för Örgryte och i år har han spelat 15 matcher i superettan, varav 13 från start.

Sahlins kontrakt med klubben sträckte sig till och med december. Men nu står det klart att Örgryte förlänger med honom. Sahlin har skrivit på ett nytt tvåårsavtal och blir Öis trogen.

– Det är väldigt skönt att ha det klart. Det har varit ambitionen hela tiden, sen är det mycket som ska klaffa också. Nu är det klart och ingen är gladare än jag. ÖIS betyder otroligt mycket för mig. Jag försöker betala tillbaka så gott jag kan. Jag trivs väldigt bra här uppe på ÖIS-gården. Det är en livsstil. Det är fotboll på förmiddagarna, sen kan det vara möten med kunder på eftermiddagarna och sen något annat på kvällarna, säger Sahlin till klubbens hemsida.

Annons

Vid sidan av fotbollen jobbar även Sahlin deltid på Örgrytes marknadsavdelning.

Huvudtränaren Thomas Askebrand är nöjd med att Sahlin stannar i Öis.

– Det är fantastiskt roligt att Hannes väljer att förlänga med oss. Än en gång är det en av våra egna som väljer att förlänga med ÖIS. Han är fantastisk att ha i gruppen och utanför plan. På planen kan han spela på många olika positioner. Jag ska vara ärlig och säga att innan säsongen trodde jag aldrig att Hannes skulle gå och bli en central mittfältare och göra det så bra som han gör. Han har utvecklats och är dominant i matcherna. Det är väldigt kul och värmer extra att se, säger tränaren till hemsidan.

Förutom Öis och Qviding har Sahlin också representerat Häcken och Gunnilse. Örgryte ligger på en femteplats i superettan med fyra omgångar kvar att spela.

Annons
Publicerad 2018-10-16 18:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto