Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ny nigeriansk anfallare testas av KFF

Sillybloggen

Kalmar FF har sedan tidigare nigerianerna Chima Akas och Gbenga Arokoyo i truppen. Flera spelare från landet har också provtränat med klubben, senast Araphat Abubakar.

Nu testar KFF ännu en nigerian. Anfallaren Austin Ogunye anlände till Kalmar under fredagen och kommer att stanna “på obestämd tid”. Under lördagen gör Ogunye, född 1997, sitt första träningspass med klubben.

– Jag är en snabb spelare som är bra med bollen och kan användas både som striker eller på en kantposition. Det känns spännande att komma hit till Kalmar FF och pröva mina vingar. Jag hoppas kunna visa mina styrkor under mitt provspel och målet med att komma hit är att utvecklas ytterligare som fotbollsspelare och ta nästa kliv i min karriär, säger anfallaren till klubbens hemsida.

ANNONS

Sportchefen Thomas Andersson-Borstam:

– Det är en spelare vi har upptäckt i Nigeria med hjälp av våra kontakter där. Han är en djupledsgående målskytt med intressant hastighet. Vi känner att det är en bra tidpunkt nu innan vår säsong är slut att titta närmare på honom i vår egen miljö.

Publicerad 2018-10-19 15:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto