Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal på jakt efter Roma-talang

Sillybloggen

Arsenal inledde säsongen med två raka förluster mot Manchester City och Chelsea, men har därefter lyft med nio raka segrar i alla turneringar. Trots det uppger nu den engelska tidningen Daily Express att Londonklubben är ute efter att förstärka truppen.

Enligt tidningen är Arsenal intresserat av Romas turkiske talang Cengiz Ünder, som slog igenom och imponerade under förra säsongen i Serie A. 21-åringen stod i fjol för sju mål och en assist i ligan under sin första säsong i Italien.

Ünder har däremot kontrakt med Roma fram till den sista juni 2022 och kan därmed möjligen bli svår att lösa för Arsenal till ett billigt pris. I höst är talangen noterad för två mål och fyra assist på åtta matcher i Serie A och Champions League.

ANNONS
Publicerad 2018-10-20 08:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto