Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Barcelona ute efter Chelsea-back

Barcelona har under en längre tid rapporterats vara intresserat av att stärka upp klubbens mittbacksstall. Nyligen kom rapporter om att klubben var intresserat av att värva Napolis Kalidou Koulibaly eller Inters Milan Skriniar, men nu ska den spanska giganten ha en annan mittback i siktet.

Enligt den engelska tidningen Daily Express, så är Barcelona intresserat av att plocka in Chelseas brasilianske mittback David Luiz i januari månads transferfönster. Brassen har under inledningen av den här säsongen fått stort förtroende av nye tränaren Maurizio Sarri och åter växt ut till en startspelare i Londonklubben.

Luiz har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2019.

Publicerad 2018-11-04 kl 14:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons