Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Makedonien vill locka svenske P19-landslagsmannen

Häromdagen skrev den svenske talangen Dejan Kulusevski, född 2000, ett nytt kontrakt med Serie A-klubben Atalanta, där han varit sedan sommaren 2016. Mittfältaren har gjort 19 P17-landskamper och 10 landskamper i P19-landslaget. Men nu uppvaktas Kulusevski även från annat håll.

Enligt italienska Gazetta dello Sport så rycker Makedoniens landslag i talangen. Tidningen skriver att veteranen Goran Pandev ska ha gett Kulusevski, vars föräldrar är från Makedonien, en signerad tröjad med en inbjudan till landslaget.

Publicerad 2018-11-06 kl 07:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons